Van binnen naar buiten

Een mooie huid van binnenuit...

We halen niet meer voldoende vitamines en mineralen uit onze voeding. Van een broccoli zou je 2x zo veel moeten eten als 30 jaar geleden om dezelfde hoeveelheid vitamines binnen te krijgen. Door de voedingsindustrie wordt het ons makkelijker gemaakt om snelle maaltijden te bereiden, maar de voedingstoffen zijn minimaal. Daarom is het belangrijk om supplementen te gebruiken.  Dit kan veel huidklachten oplossen.  Beauty Supps biedt een compleet programma dat past bij elke huid, geven meer energie en zijn goed opneembaar in het lichaam.

Hou online een voedingsdagboek bij gedurende 5-7 dagen en meet je te korten in eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen. Hiermee krijgen we inzichtelijk hoe we gericht kunnen ondersteunen voeding en met supplementen.

Door stress en verkeerde voeding worden afvalstoffen opgeslagen in onze lever. De functie van de lever is reinigen, maar wat als de lever het tempo niet bij kan houden? Dan kunnen we letterlijk verzuren. De lever kan de afvalstoffen niet kwijt en gooit ze via de huid naar buiten, vandaar zoveel huidproblemen. Om het lichaam weer in balans te krijgen moeten we dit base maken, dat doen we door te ontzuren. Ontzuren kan doormiddel van druppels in water, thee en badzouten. Om dit proces te ondersteunen gebruiken we extra magnesium en zink.

Ontzuren is niet alleen goed voor een mooie huid, maar helpt o.a. ook bij jicht, artrose, hoge bloeddruk, menopauze, gal- en nierstenen en nog veel meer. Kijk hier (ontzuren)voor meer informatie over

Catio Vital, ionisatie, warmte masker