Producten

mooi blad, rust, kwaliteit

Bij Kalliste wordt gewerkt met zorgvuldig geselecteerde merken. Iedere huid vraag zijn eigen producten, vandaar dat er meerdere merken zijn om uit te kiezen, zo kan elke huid  bediend worden. Alle producten hebben een hoge concentratie werkstoffen, hierdoor heeft u de beste kwaliteit.

De meeste van onze producten mogen niet in bij drogisterijen oid verkocht worden, de concentratie werkstoffen is te hoog. Hiervoor moet men specifiek zijn opgeleid. Voordeel voor u, is dat u altijd weet wie u geholpen heeft en wie u kunt aanspreken als er een reactie ontstaat.

Dr. Murad

Dr. Murad is dermatoloog en apotheker in Amerika, in zijn praktijk ziet hij veel huidproblemen door verkeerde voeding en verkeerde verzorging. Daarom bedacht hij een eigen filosofie. Door een mooiere huid te maken, maak je mooiere mensen. Dit doen we door van de Look better, live better en feel better. Het stopt dus niet bij de juiste verzorging, ook voeding en de innerlijke balans zijn van essentieel belang.

Alle producten van Murad werken hydraterend, ontstekingsremmend en bevatten alle antioxidanten om de huid te versterken.