Uw huid niet zo lekker in d'r vel

Niet elke huid is even makkelijk. Door stress, hormonen, invloeden van buitenaf, verkeerde verzorging of zelfs verkeerde voeding kan een huid uit balans raken. Door een beschadigede barrière in de huidlaag gaan er schadelijke stoffen naar binnen waar de huid op reageert. Het herstellen van deze barrière is belangrijk om weer te kunnen bouwen aan uw huid.

Een huid in een goede conditie brengen, ook een acne huid zorgt dat de huid zelf wat kan opvangen, snel herstelt en minder geïrriteerd raakt. Ontstekingen zullen kleiner zijn en sneller verdwijnen. Een passende verzorging is een must. Kalliste helpt u graag bij een goed advies.

CMS Systeem van Cell Fusion C

Dankzij de zeer fijne structuur van de ingrediënten en de hoge concentratie van ingrediënten, zijn de producten uitermate effectief. Door de combinatie met de dubbele liposomentechniek zijn de producten van CMS ook nog in staat om in de juiste huidlagen te werken.

CMS heeft de mogelijkheid om dankzij de dubbele liposomentechniek door te dringen in de huid, zonder dat het kunstmatige geurstoffen, pigmenten en andere stoffen meeneemt. CMS zorgt er te allen tijde voor dat de activering en stabilisering van ingrediënten gebaseerd is op de fysiologische kenmerken van de huid en een veilige opname